Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jul.2023, 14:04

U Zrenjaninu počinje snimanje filma „Djeca Kozare“

ZRENJANIN – Na Trgu slobode u periodu od 10. do 14. jula snimaće se film “Djeca Kozare”, a ekipu filma će predvoditi čuveni reditelj Lordan Zafranović. Sekvence ovog filmskog ostvarenja i TV serije biće prilagođeni Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, početkom Drugog svetskog rata i okolnim ulicama, posebno Subotićevoj. Producenti filma, koji se snima pod […]
Vest U Zrenjaninu počinje snimanje filma „Djeca Kozare“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Lordan Zafranović snimaće u Zrenjaninu scene za film „Zlatni rez 42 – Deca Kozare“

Izvor: Danas, 04.Jul.2023, 09:16

Nakon 40 godina od kada je književnik Arsen Diklić napisao scenario i brojnih pokušaja da se obezbedi finasiranje filma, poznati reditelj Lordan Zafranović snima film "Zlatni rez 42 ( Deca Kozare )" a neke od scena biće ovekovečene u Zrenjaninu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.