U Zrenjaninu do kraja godine još tri akcije dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 13:48

U Zrenjaninu do kraja godine još tri akcije dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zrenjanin, u saradnji za Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, od početka ove godine organizovao je 37 akcija dobrovoljnog davanja krvi. U tom periodu 1.624 građana dalo je krv.

„Akcijama su se odazivali naši stari dobrovoljni davaoci, a dolazili su i novi, koji su se priključili tokom godine. U proseku 44 davaoca bilo je po akciji. Akcije se organizuju na specifičan način, striktno se vodi računa o poštovanju svih epidemioloških mera“, kaže Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tanasijević, sekretar Crvenog krsta Zrenjanin.

Do kraja godine planirano je da u Zrenjaninu budu održane još tri akcije u prostorijama Mesnih zajednica na Bagljašu. Prva od njih je 8. decembra, a potom 17. i 30. decembra.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.