Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turističko priznanje Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Goran Kaurić primio je danas u Gradskoj kući predsednicu uprave "Hrvatski farmer" d.d Dijanu Katicu koja mu je tom prilikom uručila priznanje - bronzanu povelju za učešće na Međunarodnom sajmu "Eko Etno Hrvatska Europa Tour 2011".

On je najavio da će Zrenjanin svoje turističke potencijale na ovom sajmu predstaviti i ove godine.

Firma "Farmer" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bavi se regionalnim ruralnim razvojem i ruralnim turizmom, rekla je Katica, dodajući da je saradnja sa Zrenjaninom u proteklom periodu bila odlična, a Sajam, koji je održan u oktobru prošle godine u Zagrebu, bio prvi zajednički korak.

"Zrenjanin se sjajno prezentovao svojom turističkom ponudom, a dogovoreni su i dalji oblici saradnje", rekla je Katica.

Ona je dodala da će sa zamenikom gradonačelnika Zrenjanina razgovarati o međusobnim prezentacijama, organizovanim nezavisno od sajma, a možda i o zajedničkim stručnim putovanjima u zapadnu Evropu gde Zrenjanin ima više iskustava sa nastupima.

Katica je izrazila želju da nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom sajmu bude još jedan korak u uspostavljanju šire i trajne saradnje u predstavljanju turističke ponude i zajedničkim nastupima.

Zahvaljujući na priznanju, Kaurić je istakao da je "Eko Etno Hrvatska Europa Tour 2011" jedan od sajmova na kojima Zrenjanin ima interesa da se predstavi jer je turistička ponuda u oblasti ruralnog turizma u strategiji razvoja tog grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.