Torbe za sve prvake

Izvor: Danas, 25.Avg.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torbe za sve prvake

Zrenjanin - Grad Zrenjanin nastavio je da pomaže đacima i roditeljima nabavkom besplatnog školskog probira, tako da će početak nove školske godine obeležiti još jedna akcija dodele besplatnih torbi za prvake.

                 

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, odeljenja za društvene delatnosti, i ove godine obezbeđene su đačke torbe i osnovni školski pribor za sve učenike sa teritorije grada Zrenjanina, upisane u prvi razred >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << osnovne škole. Reč je o 1091 učeniku, koliko će poći u prvi razred u nekoj od 27 osnovnih škola na teritoriji Zrenjanina.

- Đaci će poklon dobiti u svojim odeljenjima, prvog dana nove školske godine, tako da roditelji ne treba da se izlažu dodatnim troškovima. Ono što eventualno najmlađim školarcima bude nedostajalo, moći će, u saradnji sa školama, da se nabavi i kada počne školska godina - poručuju iz gradske uprave Zrenjanin.

Gradska uprava Zrenjanin obavestila je na vreme sve osnovne škole i porodice budućih đaka-prvaka da ne moraju da se izlažu nepotrebnim troškovima oko nabavke opreme za školu. Sve što od pribora najmlađim školarcima bude nedostajalo, moći će u saradnji sa školama da nabave kada počne školska godina. Prema kalendaru Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, u Vojvodini prvo polugodište počinje u utorak, 1. septembra, a završava se 23. decembra.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Besplatne akcije

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.