Teška nesreća kod Zrenjanina: Dvoje poginulo, petoro povređeno

Izvor: Blic, 01.Apr.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Zrenjanina: Dvoje poginulo, petoro povređeno

Dve osobe su poginule, a pet je povređeno rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Ečka, nedaleko od Zrenjanina.

Nesreća se dogodila u 4,45 časova kod raskrsnice sa putem Ečka – Kovačica, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar Zrenjanin.

Prema nezvaničnim informacijama, dvoje povređenih je zadržano na lečenju u Zrenjaninu, dok je troje prevezeno u Klinički centar u Novom Sadu.

.

Kako je saopštila zrenjaninska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Policijska uprava, sumnja se da je do saobraćajne nezgode došlo kada je vozač automobila „audi-A3" zrenjaninskih registarskih oznaka, Predrag P. (1981) iz Zrenjanina, izgubio kontrolu nad vozilom.

On je, krećući se iz Zrenjanina ka Beogradu, automobilom prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u „opel astra", kojim je, dolazeći iz suprotnog pravca, upravljao Mirko A. (1958) iz Kačareva.

Obojica vozača preminula na licu mesta, obdukcija će biti urađena u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a za oba vozila dat je nalog za vanredni tehnički pregled – saopštila je Dušanka Tatić, istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu, koja je sa pripadnicima PU Zrenjanin obavila uviđaj na mestu nesreće.

Kako je saopštila Maja Sladojević, portparolka zrenjaninske Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović", u Urgentni centar su oko 5,25 ujutro dovezeno je pet osoba sa povredama prvog stepena hitnosti.

- Dve osobe zadržane su u zrenjaninskoj bolnici - muškarac 1989. godište, kojem je operisana slezina i u stabilnom je stanju, i ženska osoba sa frakturom rebara, takođe u stabilnom stanju. Jedna osoba je u stabilnom stanju prevezena u Institut u Sremskoj Kamenici, a dva pacijenta u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije zbog otvorenih povreda nogu, rekla je Maja Sladojević.

Povezane vesti: Vozač "zastave" poginuo u sudaru sa kamionom u Zrenjaninu Mladić i maloletnica poginuli u udesu Zrenjanin: Vozač poginuo, putnik teško povređen

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.