Teretnjacima zabranjeno preko Pančevačkog mosta

Izvor: Glas javnosti, 07.Jun.2012, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjacima zabranjeno preko Pančevačkog mosta

BEOGRAD - Na Pančevačkom mostu je, zbog radova, saobraćaj za teretna vozila dozvoljen samo noću od 23 do pet sati, u smeru od Pančeva prema Beogradu.

Teretnim vozilima, ukupne težine preko 3,5 tone, omogućen je prelazak preko Pančevačkog mosta u smeru prema Beogradu isključivo od 23 do pet sati ujutro, a tokom dana mogu koristi alternativni pravac Pančevo-Kovin i Pančevo-Zrenjanin.

Radovi na popravci Pančevačkog mosta, na kojem je napuklo ležište na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << od stubova, što je izazvalo saobraćajni kolaps, biće završeni u narednih sedam dana, najavili su predstavnici "Puteva Srbije", ističući da je most bezbedan.

Pojedine autobuske linije saobraćaju izmenjenim trasama zbog radova na mostu, a "Beovoz" je od juče obezbedio dodatne polaske vozova.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamionima zabranjeno preko Pančevca

Izvor: B92, 06.Jun.2012, 15:05

Od srede 6. juna do subote 16. juna teretnim vozilima ukupne težine preko 3,5 tona biće zabranjeno da saobraćaju preko Pančevačkog mosta u smeru od Pančeva prema Beogradu. Zabrana važi svakog dana od 5 sati ujutru do 23 sata...Iz „Puteva Srbije" saopštili su da je ova mera uvedena zbog...

Nastavak na B92...

Zabrana za teretnjake

Izvor: Danas, 07.Jun.2012

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštava da je do 16. juna na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila ukupne težine preko 3,5 tone na Pančevačkom mostu, u smeru od Pančeva prema Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.