TUGA DO NEBA Ovo je devojčica (3) koja je poginula kod Zrenjanina, majka vozač zadobila lakše povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 13:59

TUGA DO NEBA Ovo je devojčica (3) koja je poginula kod Zrenjanina, majka vozač zadobila lakše povrede

Devojčica nije bila u obaveznoj stolici, a navodno nije bila ni vezana sigurnosnim pojasem.

Neposredno pre Elemirske raskrsnice, na ravnom delu puta od Zrenjanina prema selu Melenci, u utorak uveče, oko 22 časa, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila trogodišnja devojčica, nakon što je je automobil marke reno, kojim je upravljala njena dvadesttrogodišnja majka iz Melenaca, sleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa druma.

U automobilu se, na mestu suvozača, nalazila devetnaestogodišnja devojka takođe iz Melenaca, koja je zadobila teške telesne povrede, dok je žena koja je vozila automobil, zadobila samo lakše povrede.

Prema informacijama zrenjaninske policije, nakon užasne saobraćajke, deo puta od Zrenjanina prema Melencima je bio zatvoren, a povređene su kolima Hitne pomoći prevežene u Urgentni centar zrenjaninske bolnice.

- Navodno je pas istrčao na drum, žena je u nameri da ga ne udari vozilom, naglo okrenula volan izgubila kontrolu i sletela sa puta - kaže meštanin Melenaca, uz napomenu da je iz pouzdanih izvora saznao da devojčica koja je sedela na zadnjem sedištu, nije bila u obaveznoj stolici, a navodno nije bila ni vezana sigurnosnim pojasem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.