TRAGIČAN KRAJ VELIKIH LJUBAVI! Poznati pesnik i njegova supruga imali istu tužnu sudbinu kao mladi bračni par iz Zrenjanina - tihi ubica ih pokosio U SNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 14:52

TRAGIČAN KRAJ VELIKIH LJUBAVI! Poznati pesnik i njegova supruga imali istu tužnu sudbinu kao mladi bračni par iz Zrenjanina - tihi ubica ih pokosio U SNU

Milan Nenadić je smatran za jednog od najboljih savremenih pesnika u nas, a dobitnik je velikog broja književnih nagrada.

U stanu u Ulici Emila Gavrila 23 u Zrenjaninu sinoć su pronađena tela muškarca iz Zrenjanina i njegove trudne nevenčane supruge (23) iz Ruskog sela, a prema nezvaničnim informacijama, oni su se ugušili gasom iz plinske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << peći.

Ova vest podsetila je na onu od pre nešto više od dve godine, kada su 7.marta 2021. godine na sličan način u svojoj kući u Reljkovićevoj ulici u Petrovaradinu, živote tragično izgubili veliki srpski pesnik Milan Nenadić (73) i njegova supruga Ileana Ursu Nenadić (67), književnica i prevodilac mnogih književnih dela sa srpskog na rumunski i obrnuto.

Njih dvoje su se ugušili od gasa koji je curio tokom noći, dok su spavali, a gasni kotao se nalazio u kuhinji. Beživotna tela je pronašao njihov sin, koji je došao da ih obiđe. On je pozvao Hitnu pomoć, ali je dežurna lekarska ekipa, po izlasku na teren, mogla samo da konstatuje smrt bračnog para. Na telima nije bilo tragova nasilja.

- Milan je bio veliki pesnik, boem, zanimljiva i višeslojna duša neprevaziđenog književnog izraza. Oleana je mnogo zadužila srpsku i rumunsku književnost svojim delima, prevodima i antologijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Treći udah i pada se u nesvest": Ovi UREĐAJI U KUĆI ispuštaju gas koji ne možete da namirišete, POLAKO VODI U SMRT, a evo šta može da vas spasi

Izvor: Blic, 01.Apr.2023, 12:21

Tela Nenada Bilića (25) i njegove trudne supruge Katarine Jovanović (23) pronađena su preksinoć u njihovoj kući u Zrenjaninu, a prema prvim rezultatima istrage, mladi bračni par ugušio se od gasa iz plinske peći. Na žalost, ovo je jedan u nizu slučajeva u kojima su se ljudi ugušili na sličan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.