Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 18:58

TRAGEDIJA NA PUTU LAZAREVO-SEČANJ Direktan sudar dva automobila, ima mrtvih (VIDEO)

Dve mlađe muške osobe poginule su u teškoj nesreći koja se dogodila danas oko 17 sati kod Zlatice na putu Lazarevo-Sečanj. Kako se saznaje iz PU Zrenjanin, na licu mesta u direktnom sudaru dva automobila, poginule su dve mlađe muške osobe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Zrenjanina: Ima poginulih

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2023

Dva lica su poginula, dok se jedno nalazi u teškom stanju u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Zrenjanin-Sečanj, kod naseljenog mesta Zlatica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU LAZAREVO-SEČANJ U direktnom sudaru automobila stradala dva mlađa muškarca! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023

Oko 17 časova dogodila se teška saobraćajna nesreće kod mesta Zlatica na putu Lazarevo-Sečanj. Prema prvim informacijama sa licu mesta, u direktnom sudaru dva automobila, poginule su dve mlađe muške osobe, prenosi Telegraf.rs. Saobraćaj je potpuno obustavljen na mestu sudara, a na terenu su vatrogasci,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.