TRAGEDIJA KOD KAĆA: Tri žene poginule u udesu, muškarac teško povređen

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD KAĆA: Tri žene poginule u udesu, muškarac teško povređen

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu za Zrenjanin, nedaleko kod Kaćke petlje, danas oko 12.30 časova, tri ženske osobe su poginule na licu mesta, a muškarac je teško povređen U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na putu za Zrenjanin, nedaleko kod Kaćke petlje, danas oko 12.30 časova, tri ženske osobe su poginule na licu mesta, a muškarac je teško povređen. Po rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne medicinske pomoći, tri žene ćiji ientitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ni godišta zasada nisu poznati su poginule na licu mesta. Muškarac star 27 godina je zadobio teške povrede, politraume i on je u svesno stanju prevežen u Urgentni centar.Pročitajte još - TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LAZAREVCA: Ima povređenih, svi prebačeni u Urgentni centar Na mestu nesreće, kako je dodala dr Ramović, intervenisale su tri urgentne ekipe novosadske hitne pomoći. Nesreća se, kako saznajemo dogodila kilometar iza Kaćke petlje prema Zrenjaninu. Po još nepotvrđenim informacijama, došlo je do čeonog sudara dva automobila, a trenutno je na tom delu puta zatvoren saobraćaj, a vozila se usmeravaju na alternativne puteve.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠAN SUDAR:Tri žene poginule, momak se bori za život

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019

Tri žene su poginule, a jedan mladić star 27 godina je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nešto posle 12 časova na Zrenjaninskom putu kod Kaća nadomak Novog Sada...Foto: MONDO..Identitet nastradalih žena još nije poznat, a povređeni muškarac zadobio je teške telesne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.