Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 12:08

Svetski poznat šansonjer Loran Prokopić nastupa u zrenjaninskoj Gradskoj bašti

ZRENJANIN – U okviru letnje manifestacije “Banatska bajka” u ponedeljak, 24. jula u Gradskoj bašti, sa početkom u 21 čas,  održaće se koncert Lorana Prokopića, a ulaz je slobodan. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo jedno veče posvećeno domaćoj i francuskoj šansoni u interpretaciji poznatog šansonjera Lorana Prokopića koji će izvoditi posebno odabrane pesme najvećih imena francuske […]
Vest Svetski poznat šansonjer Loran Prokopić nastupa u zrenjaninskoj Gradskoj bašti objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Veče šansona u zrenjaninskoj Gradskoj bašti

Izvor: Danas, 21.Jul.2023, 10:45

Pesme Edit Pjaf, Žak Brela, Žorža Brasansa ali i Dragana Stojnića i Arsena Dedića čuće se u zrenjaninskoj Gradskoj bašti na manifestaciji “Banatska bajka” gde će u ponedeljak, 24. jula,  u 21 sat održati koncert šansonijer Loraa Prokopić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.