Sumaglica usporava sabraćaj

Izvor: RTS, 05.Nov.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumaglica usporava sabraćaj

Na području Beograda, Valjeva, Loznice, Zrenjanina i Subotice sumaglica večeras usporava saobraćaj, pa iz AMSS-a apeluju na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i budu posebno oprezni u zonama gde su radovi u toku.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.
Iz AMSS-a podsećaju da od 1. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.
Ukoliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu, zimski pneumatici neće biti obavezni.
U tom periodu, van naseljenog mesta, obavezno je posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku, podsećaju iz AMSS-a.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.