Stigli paketi hrane za socijalno ugrožene u Sečnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli paketi hrane za socijalno ugrožene u Sečnju

ZRENJANIN -

U Crveni krst u Sečnju stiglo je iz Pokrajinskog štaba za vanredne situacije 400 paketa sa životnim namirnicama koji će sutra biti podeljeni socijalno ugroženim porodicama, potvrdila je danas Tanjugu član Okružnog štabu za vanredne situacije u Zrenjaninu Rada Jovanov Vuković.

U cilju ublažavanja posledica nevremena, u Sečnju je 5. februara proglašena vanredna situacija, a Pokrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << štab je odobrio toj opštini i pomoć od 30 kubnih metara ogrevnog drveta.

Okružni štab za vanredne situacije u Zrenjaninu prosledio je pokrajinskim organima i zahteve za pomoć socijalno ugroženim stanovnicima u opštinama Nova Crnja i Novi Bečej.

Rekordno niska temperatura, uz visoke snežne padavine, stvorila je nove nevolje učesnicima u saobraćaju. Prema informacijama iz zrenjaninske saobraćajne policije, magistralni i regionalni putevi su prohodni, ali se vozači upozoravaju na opreznu vožnju.

U Crvenom krstu u Zrenjaninu dnevno se kuva po 200 toplih obroka, a podeli 340 paketa hrane socijalno najugroženijima u gradu i naseljenim mestima, a Centar za socijalni rad u Zrenjaninu obezbedio je smeštaj, ćebad i jednokratnu pomoć za petoro beskućnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.