Stigao gas u Zrenjanin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao gas u Zrenjanin

ZRENJANIN - Današnji polarni dan, sa jutrošnjom temperaturom od minus 16 stepeni celzijusa, većina stanovnika Zrenjanina i okolnih sela dočekala je u toplim kućama i stanovima, jer je juče, u poslepodnevnim satima, posle 24 sata prekida, ponovo uspostavljeno snabdevanje prirodnim gasom, približno, 21.000 domaćinstava.

Ipak, prema izjavama datim Tanjugu od nadležnih u društvenom preduzeću "Grejanje", tokom dana javljali su se brojni potrošači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa primedbama na kvalitet prirodnog gasa, zbog čega su imali poteškoće u uključivanju sistema za grejanje, bojlera i drugih uređaja, pa su dežurne ekipe na terenu imale pune ruke posla.

Prema uveravanju distributera daljinskog grejanja, na rekordno niskoj temperaturi, danas su bili topli radijatori u 7.500 stanova u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.