Starac ubijen tupim predmetom

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac ubijen tupim predmetom

KIKINDA - Panta Velemirov (79) iz Kikinde, koga je u utorak popodne mrtvog u njegovoj kući pronašla ćerka Verica Miladinov (55), najverovatnije je ubijen tupim predmetom. Istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu Peter Kiš kaže da po - izgledu tela postoji sumnja da se radi o nasilnoj smrti i da je starac ubijen“. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, iz pokojnikove kuće u ulici Slobodanke Aciganj 16, koja se nalazi na samoj periferiji grada u naselju Baranda, ništa vredno nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nestalo. Sudija Kiš kaže da se odavno nije suočio sa ovako misterioznim zločinom i da ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je Velemirov ubijen tupim predmetom dok to ne potvrdi obdukcioni nalaz.

- Zapisnik sa obdukcije još nisam dobio. Iako ima tragova preturanja, iz kuće ništa veliko nije nestalo a svedoka nije bilo. Zasad nemamo saznanja da li je nastradali u kući imao veću sumu novca. Mogu samo da kažem da je u kući pronađeno 150 evra koje pominje njegova ćerka - saopštio je juče sudija Kiš.

U razgovoru za naš list, Verica je ispričala da je nakon smrti majke poslednjih godinu dana živela kod oca jer on nije želeo da ostaje sam u kući i da je prošlog meseca u Kikindi boravio njen brat Ivica, koji godinama živi i radi u Nemačkoj.

- Ostavio nam je 150 evra da nam se nađe za račune. Policiji sam rekla gde su stajale njegove, a gde moje pare, a oni nisu rekli da li novac nedostaje ili ne. Evri su se nalazili u regalu. Ne znam da li je napadnut ili je pao jer je imao visok pritisak - u neverici je ćerka Verica.

Kikindska policija i dalje intenzivno radi na rasvetljavanju misteriozne smrti nesrećnog penzionera koji je ubijen usred bela dana. Zasad niko nije priveden ni osumnjičen za ovaj zločin. Od početka godine u Kikindi i ostalih pet opština Severnobanatskog okruga dogodilo se šest ubistava i sva su rasvetljena.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.