Stanje u zrenjaninskom zdravstvenom sistemu stabilno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje u zrenjaninskom zdravstvenom sistemu stabilno

Na teritoriji Grada Zrenjanina stanje u zdravstvenom sistemu je stabilno. Svi postupci i procedure su uspostavljeni su kako je propisano i poštuju se u potpunosti, a komunikacija između subjekata zdravstvene zaštite i prevencije je stalna i na visokom nivou, stoji u zaključku sa današnje sednice Gradskog štaba za vanredne situacije, objavljenom na sajtu Grada Zrenjanina.

Za potrebe sistema zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaštite, odnosno prevoza zaposlenih koji nemaju druge mogućnosti, organizovane su dve posebne prigradske linije javnog saobraćaja, dok su za pojedinačne slučajeve angažovana vozila taksi udruženja. Tim načinom transporta pokriveno je 18 naseljenih mesta.

Kako je, između ostalog, objavljeno na sajtu grada, gradonačelnik je rekao da će u toku naredne nedelje početi distribucija paketa životnih namirnica svim penzionerima na teritoriji grada čija mesečna primanja ne prelaze 30 hiljada dinara, a takvih je oko 14 hiljada. Sredstva za nabavku pomoći obezbeđena su iz budžeta Grada Zrenjanina i od donacija privrednika. Pakovanje će se obavljati u hali sportova "Medison".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.