Stanje trenera Ivoševića bez promena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje trenera Ivoševića bez promena

ZRENJANIN - Trener reprezentacije Srbije u rvanju Pajo Ivošević, koji je juče prilikom prolaska kroz gradilište u centru Zrenjanina zadobio teške povrede glave, i dalje je u izmenjenom stanju svesti, saopšteno je danas Tanjugu u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Poznati sportista i trener rvača Srbije upao je juče u raskopani kanal prelazeći dasku na gradilištu za postavljanje kanalizacione >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i vodovodne mreže.

Posle pada u kanal dubine dva i po metra i udarca glavom u plastičnu cev, Ivošević je sa teškim povredama glave hitno prevezen prvo u zrenjaninsku bolnicu, a posle ukazane prve pomoći i na kliniku za neurohirurgiju u Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.