Srušio se deo zgrade u centru Zrenjanina

Izvor: Kurir, 21.Jan.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se deo zgrade u centru Zrenjanina

Dotrajali zid zgrade u centru Zrenjanina srušio se na kancelariju Poreske uprave, ali, na sreću, niko nije povređen

ZRENJANIN - Dotrajali zid zgrade u centru Zrenjanina srušio se danas na kancelariju Poreske uprave, ali, na sreću, niko nije povređen.

Građevinski inspektor Gordana Damjanov Paskaš kazala je da se srušio deo krovne, međuspratne konstrukcije, i nosećih zidova. Inspekcija je obavila uviđaj i obavestila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Odeljenje za urbanizam i Zavod za zaštitu spomenika kulture, pošto je zgrada pod zaštitom, a obavestila je i vlasnike objekta - Republiku Srbiju i jedno fizičko lice.

Kako je kazala, veći deo objekta se odavno ne koristi, osim dela prizemlja gde je poslovni prostor.

Građevinska inspekcija u vezi s tom zgradom postupak vodi od 2005. godine, kada je rešenjem naložila zabranu korišćenja i popravke da bi se otklonila opasnost, ukazala je Gordana Damjanov Paskaš.

Usled rušenja zida, porazbijani su prozori nekih prostorija Poreske uprave. Pored te zgrade, u centru Zrenjanina je još nekoliko dotrajalih, za čiju popravku nema novca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Srušio se zid zgrade u centru Zrenjanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2013

ZRENJANIN -..Zid dotrajale zgrade u centru Zrenjanina obrušio se jutros oko 7 sati ujutro, a tom prilikom oštećene su i kancelarije u zgradi Poreske uprave koja se nalazi pored. Srećom, niko nije povređen...Građevinski inspektor Gordana Damjanov Paskaš kazala je agenciji Beta da se srušio deo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.