Sporazum naprednjaka i socijalista u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2012, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum naprednjaka i socijalista u Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Koalicija oko Srpske napredne stranke "Pokrenimo Zrenjanin" i stranke okupljene oko Socijalističke partije Srbije (SPS) postigle su sporazum o saradnji u Skupštini grada Zrenjanina, kazao je danas predsednik Gradskog odbora SNS u tom gradu Goran Knežević.

Knežević je na konferenciji za novinare kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će koalicija u petak na konstitutivnoj sednici Skupštine grada nastupiti sa jedinstvenom politikom i predlozima po svim tačkama dnevnog reda.

"Izuzetno je dobro što će u Skupštini grada zajednički nastupati koalicija koja je dobila najviše glasova i koalicija koja je u najvećoj meri popravila svoj izborni rezultat od pre četiri godine", rekao je Knežević.

Knežević je izrazio očekivanje da će se do petka koaliciji naprednjaka i socijalista pridružiti i Savez vojvođanskih Mađara.

"Otvoren je poziv i svim drugim do sada opozicionim odbornicima da uvažavajući novu političku realnost podrže promene koje su neophodne za dobrobit Zrenjanina", rekao je Knežević.

Predsednik GO SPS Zrenjanin Željko Malušić kazao je da je koalicija SPS-PUPS-JS juče započela prve zvanične pregovore sa SNS i njenim koalicionim partnerima.

"Drago mi je što nijedna partija ne gleda na podelu vlasti kao na plen, već preuzimanje odgovornosti za funkcije kojih se budu prihvatili", rekao je Malušić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.