Specijalci izvukli telo mladića iz Zrenjaninskog jezera

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalci izvukli telo mladića iz Zrenjaninskog jezera

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju ujutru oko tri sata kada su dvojica mladića automobilom uletela u Zrenjaninsko jezero.

Ekipe Žandarmerije i spasilaca iz Novog Sada izvukli su iz Zrenjaninskog jezera telo mladića koji se u nedelju ujutru utopio nakon što je uleteo automobilom marke BMV u vodu.

Sa njim u vozilu je bio još jedan mladić, D.C. (29), koji je uspeo da ispliva na površinu i da se spase. Njemu je pružena hitna lekarska pomoć u Urgentnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << centru u Zrenjaninu i on je sa lakšim povredama pušten kući.

Na licu mesta su pripadnici žandarmerije koji rade na izvlačenju i automobila, a na mestu događaja je i zamenica Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu Vesna Marković, koja je zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Zrenjanin obavila uviđaj.

Automobil marke "BMV" zrenjaninskih registarskih oznaka velikom brzinom izleteo je iz Gundulićeve ulice, probio zaštitnu ogradu i uleteto u jezero.

Na licu mesta mogu se videti tragovi kočenja, kao i polomljeni zaštitni stubovi.

Izvučeno je telo jednog mladića, a drugi je uspeo da se spase.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.