Smederevo: Najbolja predstava Pozovi M radi užitka

Izvor: Politika, 30.Apr.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo: Najbolja predstava Pozovi M radi užitka

SMEDEREVO - Najbolja predstava 29. "Nušićevih dana" na „Nušićevim danima“ u Smederevu je "Pozovi M, radi užitka", Mirjane Bobić Mojsilović.

Izvedbom Sterijine komedije "Zla žena", u tumačenju glumaca Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" iz Zrenjanina u nedelju je završen festivalski program "Nušićevih dana".

Publika je glasala za najbolja glumačka ostvarenja i ocenjivala predstave.

Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Miki Manojlović dobio je nagradu publike za ulogu Milana u predstavi "Kumovi" Dušana Kovačevića. Predstavu je režirao autor teksta, a igrali su glumci Zvezdara teatra.

Aneta Tomašević je nagrađena za ulogu Sarke u predstavi "Ožalošćena porodica", u režiji Bojane Lazić, i izvedbi Šabačkog pozorišta, a Katarina Žutić dobila je nagradu za ulogu Lorete u predstavi "Pozovi M radi užitka", Mirjane Bobić Mojsilović.

Sanja Ristić-Krajnov dobila je nagradu za ulogu Sultane u predstavi Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" iz Zrenjanina, "Zla žena", u režiji Egona Savina.

Dragan Petrović je nagrađen za ulogu doktora D u istoimenoj predstavi, koju je režirao Goran Marković u Beogradskom dramskom pozorištu.

Za ulogu služavke Sofi u predstavi "Ujež", u režiji Radoslava Milenkovića, iz Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad, nagradu je dobila Sanja Ristić-Krajnov.

Beta

objavljeno: 30.04.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.