Sinđeliću tri boda, pala Bežanija

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinđeliću tri boda, pala Bežanija

Sinđelić – Bežanija 2:1 (1:1)
 Stadion Delijski vis. Gledalaca: 500. Sudija: Novak Simović (Lovćenac) 7,5.
Pomoćnici: Darko Savović (Bačka Palanka), Marjan Rodean (Zrenjanin).
Žuti karton: Putinčanin (Bežanija).Strelci: Đorđević u 30. iz jedanaesterca i Jovanović u 52. za Sinđelić, a Petošević u prvom minutu za Bežaniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
SINĐELIĆ: Jović 7, Stojanović 6 (od 87. Marinković -), Marković 7, Markov 7, D. Stefanović 6, Ristić  6, Đorđević 6,5, Kolarević 7,5, Aleksić 6 (od 78. Veličković -), S. Stefanović 6, Jovanović 7.
BEŽANIJA: Puletić 6,5, Skokna 6,5, Brežančić 6, Matović 6,5, Radulović 6, Janičić - (od 6. Stanovčić 6), Putinčanin 6, Petošević 7, Antelj 6,5, Živković 6 (od 67. Đuričić -), Lečić 6 (od 62. Dobrašinović -).
Igrač utakmice: Kolarević

Sinđelić je upisao četvrtu jesenju pobedu protiv solidnih Lavova u odloženoj utakmici 11. kola. Gosti su delovali zrelije u prvom delu, postigli gol, imali još tri idealne šanse, ali mreža iza Jovića više se nije zatresla. Kasnije ih je stigla kazna i Orlići su se zasluženo radovali.
Posle ekspresnog vođstva, povredio se kapiten gostiju Janičić, već u 4. minutu, da bi, dva minuta kasnije, Petošević idealno uposlio Lečića koji se nije snašao pred golom Jovića.
Gosti su i dalje nastavili ofanzivno, Matović, sa pet metara, posle asistencije Putinčanina nije pogodio mrežu. Ubrzo je i Sinđelić imao šansu, ali Aleksić je udarcem glavom poslao loptu pored stative. 
Pokretljivi Petošević, u 25. minutu, izvanredno je centrirao, ali Lečić sa četiri metra nije matirao Jovića. Sledi topovski udarac Gorana Antelja, ali Jović je bio na mestu.
I Lavove je stigla kazna, Dušan Kolarević je sa 30 metara lepo dodao loptu, Marković je ušao u šesnaesterac, gde ga je odgurnuo Putinčanin, a sa bele tačke Predrag Đorđević lako je pogodio donji ugao - 1:1.
Orlići su pobedonosni gol postigli u 52. minutu: Marković je centrirao, lopta je prošla pored više igrača, a Milan Jovanović je iskoristio nesporazum Brežančića i Puletića i sa pet metara zatresao mrežu.
Gosti su pojačali pritisak, u šansi je bio Petošević, ali nije bio precizan kao na početu utakmice. Posle toga, trener Šimičić povukao je iz igre najboljeg, Živkovića, i Orlići su preuzeli sredinu terena.


Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sinđeliću tri boda, pala Bežanija

Izvor: Utakmica.rs, 19.Okt.2011

Sinđelić – Bežanija 2:1 (1:1)  Stadion Delijski vis. Gledalaca: 500. Sudija: Novak Simović (Lovćenac) 7,5. Pomoćnici: Darko Savović (Bačka Palanka), Marjan Rodean (Zrenjanin). Žuti karton: Putinčanin (Bežanija).Strelci:...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.