Šešelj: Vučićev rejting pada jer nije ispunio šta je obećao!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Vučićev rejting pada jer nije ispunio šta je obećao!

Srpska radikalna stranka održala je juče protestni miting u Zrenjaninu. Šešelj je u svom obraćanju istakao da je Aleksandar Vučić računao da će lider radikala biti osuđen pred Haškim tribunalom i da je sada u panici zbog oslobađajuće presude i činjenice da on ostaje u Srbiji kao slobodan čovek.

Šešelj je istakao da on ne ugrožava Vučićev rejting činjenicom da ostaje u Srbiji i objasnio da je Vučićev >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rejting ugrožen isključivo zbog toga što nije ispunio nijedno od svojih predizbornih obećanja.

On je rekao da Vučićeva vlada nije ostvarila nijedan ekonomski uspeh i pozvao građane da obavezno izađu na predstojeće izbore i glasaju po svojoj savesti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šešelj: Vučićev rejting pada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2016

Predsednik SRS Vojislav Šešelj poručio je na predizbornom mitingu u Zrenjaninu da rejting Aleksandra Vučića pada, jer nije ispunio nijedno predizborno obećanje...Šešelj je ocenio da je Vučić računao da će lider radikala biti osuđen pred Haškim tribunalom, te da je sada u panici zbog oslobađajuće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.