Senta: Poginuo radnik iz Zrenjanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senta: Poginuo radnik iz Zrenjanina

U Senti, na gradilištu sportske hale, juče oko 15:30 časova smrtno je stradao G.M. (1971) iz Zrenjanina, saopšteno je danas iz Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike.

U saopštenju se precizira da je radnika angažovala firma "Pan Invest", koja izvodi radove na kanalizacionoj mreži.

Po nalogu ovog ministarstva, dodaje se, Inspekcija rada je odmah izašla na teren.

"Nadzorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je utvrđeno da je do povrede došlo pošto se na radnika, koji se nalazio u rovu dubine 2,60 metara, obrušila zemlja. G.M. je zadobio ozbiljne povrede zbog kojih je preminuo", navodi se u saopštenju.

U ministarstvu poručuju da će inspektor rada nastaviti nadzor radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica koje su dovele do smrtne povrede i preduzeti zakonom propisane mere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senta: Poginuo radnik na gradilištu

Izvor: B92, 29.Jul.2014

Beograd -- Na gradilištu sportske hale u Senti, poginuo je G.M. (1971) iz Zrenjanina, radnik preduzeća Pan invest, koji izvodi radove na kanalizacionoj mreži...Po nalogu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja inspekcija rada je utvrdila da je na radnika, koji je bio u rovu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.