Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Apr.2023, 14:49

Sekretar Erceg u poseti Carskoj bari: Želimo da zaštićena prirodna dobra što više približimo građanima

VOJVODINA – „Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine poslednjih godina sproveo je niz konkursa, a cilj jednog od njih bila su kapitalna ulaganja u zaštićena prirodna dobra“, izjavio je pokrajinski sekretar Nemanja Erceg prilikom današnje posete Specijalnom rezervatu prirode „Carska bara“ kod Zrenjanina. Erceg je ovaj dragulj prirode posetio povodom Međunarodnog dana planete […]
Vest Sekretar Erceg u poseti Carskoj bari: Želimo da zaštićena prirodna dobra što više približimo građanima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrajina izdvojila pet miliona za vizitorski centar Carska bara

Izvor: Danas, 21.Apr.2023

U cilju da poboljša ulaganja u zaštićena prirodna dobra Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, na jednom od prethodnih konkursa, odabrao je Rezervat prirode "Carsku baru" i izdvojio pet miliona dinara za izgradnju vizitorskog centra i osmatračnice, kao i za nabavku čamca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.