Izvor: Novine novosadske, 03.Sep.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine grada sledeće srede

Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov zakazala je sednicu gradskog parlamenta za sredu, 12. septembar, sa početkom u 11 časova. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Skupštine grada, sednica je zakazana u skladu sa Poslovnikom te ustanove i predstavlja nastavak neodržane sednice od 29. avgusta, koja je odložena zbog nedostatka kvoruma.
Predsednica Skupštine grada, u skladu sa Poslovnikom Skupštine grada Novog Sada, pismenim putem je obavestila sve odbornike o >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << datumu održavanje sednice. Sednica će biti održana u Velikoj sali Skupštine Novog Sada, Ulica Žarka Zrenjanina 2 – dodaje se u saopštenju.
O prethodno zakazanoj sednici, na kojoj se očekivala smena gradske vlasti u Novom Sadu, čitajte ovde.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.