Sedam godina za pokušaj ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2010, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam godina za pokušaj ubistva

ZRENJANIN -

U višem sudu u Zrenjaninu, na jedinstvenu kaznu od sedam godina zatvora, osuđen je Zoran Frangi (45) iz Zrenjanina, zbog pokušaja ubistva sugrađanina i poznanika Gorana Petrovića i nezakonitog držanja i nošenja oružja, saopšteno je danas novinarima u tom sudu.

Frangiju je produžen i pritvor, u kojem se nalazi od 30. novembra prošle godine.

Prvostepenom, nepravosnažnom, presudom na šest meseci zatvora osuđena je Olgica Đurđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (42), iz Aradca, zbog krivičnog dela nezakonitog držanja i nošenja vatrenog oružja.

Prema navodima presude, Frangi se 29. novembra 2009. godine, sastao u najvećem zrenjaninskom naselju "Bagljaš" sa Petovićem, gde je, navodno, zbog nerašišćenih računa, potegao revolver i sa četi hica naneo mu teške telesne povrede.

Petrović je prevezen u zrenjaninsku bolnicu, gde se oporavio od zadobijenih rana.

Đurđević je osuđena zbog toga što je Frangijev pištolj sakrila u dvorištu kuće u Grobljanskoj ulici, bez znanja vlasnika te kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.