Sa Kikijem na turneji

Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Kikijem na turneji

Mladi bend „Šišarke“ iz Zrenjanina postoji od 2003. godine, svira alternativni rok sa primesama metala, a nedavno je skrenuo pažnju na sebe kada je Kiki Lesendrić iz “Pilota” pozvao ovaj sastav da bude predgrupa na njegovim nastupima u Šapcu, Subotici u Užicu.

– Bilo je to veliko iskustvo za nas, nema šta. Puno smo naučili, „snimili" gomilu sitnih detalja vezanih za samu organizaciju tako velikih koncerata, kao i „fore" i ponašanje na samom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stejdžu, za vreme svirke. Osećaj kada izađete na scenu pred tri hiljade ljudi je fascinantan i tada je bitna samo jedna stvar –muzika koja vas ponese i onda ste to vi – kaže o ovim nastupima Istok Radovanov, klavijaturista u bendu „Šišarke". Osim njega, ostali članovi benda su Aleksandar Pavlović (vokal), Zoran Radovanov (bubnjevi), Ivan Benović (gitara) i Filip Luburić (bas). Ovi uporni mladići iz grada piva u narednoj godini planiraju da objave album prvenac na kome će se naći i njihove najpoznatije pesme „Ti si kraj" i „Gde si sada". Inače, pesma „Ti si kraj" koju „Šišarke" kompletno autorski potpisuju, dobila je i formu spota koji su članovi grupe sami režirali i producirali, bez gotovo ikakve finansijske pomoći. Ovaj spot skrenuo je pažnju muzičke javnosti, pa je emitovan i na MTV-u.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.