SVE ĆU DA IH POBIJEM Ovo je masovni ubica iz Žitišta: Video je ženu u kafiću, pa otišao po oružje

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVE ĆU DA IH POBIJEM" Ovo je masovni ubica iz Žitišta: Video je ženu u kafiću, pa otišao po oružje

Siniša Zlatić (38) osumnjičen je da je iz automatskog oružja sinoć otvorio vatru u kafiću Makijato kod Zrenjanina i tom prilikom ubio pet osoba, a ranio 20.

On je oko 1.40 sinoć ušao u kafić i otvorio vatru i tom prilikom ubio pet, a ranio 20 osoba.

Kako nezvanično saznajemo Zlatić je ušao u kafić, ugledao svoju suprugu Dijanu Zlatić od koje se pre nekoliko meseci rastao kako se veseli sa društvom i rekao: "Sve ću ih pobiti!" i izašao iz kafića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nedugo zatim se vratio sa puškom i počeo da puca. Na licu mesta ubio je svoju bivšu suprugu Dijanu Zlatić i još jednu žensku osobu, a onda nastavio da rešeta ostale goste kafića.

Kako "Blic" saznaje ljudi koji su se u trenutku tragedije našli na licu mesta pokušali su da ga spreče da puca, međutim u tome nisu uspeli.

Zlatić je nakon masakra uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Pročitajte još

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Dijana i Siniša su imali sina koji trenutno pohađa niže razrede osnovne škole, a bili su zajedno deset godina.

Dijana je iz Žitišta, dok je Siniša devedesetih došao kao izbeglica.

Par je živeo zajedno do pre godinu dana kada se nakon svađe Dijana sa detetom vratila kod roditelja. U trenutku ubistva nisu bili par.

Siniša je živeo sam u kući koja se nalazi na svega 200 metara od Dijanine porodične kuće u koju se vratila nakon što se rastala sa njim.

On je radio u porodičnoj firmi njegovog brata koja se nalazila u kući na početku sela Žitište.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suvlasnik kafića: Nismo odmah shvatili šta se dešava

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016

Suvlasnik kafića Makijato Ljuba Milinović, gde je napadač otvorio vatru iz automatskog oružja i ubio pet ljudi, a ranio preko 20, kaže za N1 da je bio prisutan od trenutka kada je počela pucnjava...On kaže da je bio vatromet, i da nikome nije bilo jasno u prvom trenutku šta se dešava..."Kada...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.