STANISLAVU JE MUČILA JEDNA ČINJENICA! Detalji stravičnog ubistva u Zrenjaninu, ubadala ga sa dva noža u glavu i grudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 21:48

STANISLAVU JE MUČILA JEDNA ČINJENICA! Detalji stravičnog ubistva u Zrenjaninu, ubadala ga sa dva noža u glavu i grudi

Stanislava M. (41), poreklom iz Jarkovca, uhapšena je zbog sumnje da je juče u ranim jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Stari Bagljaš, u Ulici heroja Pinkija, sa više uboda nožem usmrtila svog dve godine mlađeg supruga Branislava.

Njoj je određen pritvor u trajanju do 48 sati.

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je, kako se sumnja, nekadašnja profesorka opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj OŠ "Petar Petrović Njegoš", usmrtila svog supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << programera u kompaniji "Levi 9" i to pred očima njihove petogodišnje ćerkice, zasad nije poznat. Kada je stigla ekipa Hitne pomoći, on je još davao znake života, ali je ubrzo izdahnuo.

Kako kažu neki poznanici ove porodice, koja se ovde nedavno doselila, Stanislava je nakon porođaja imala izvesnih psihičkih problema.

- Više puta je davala otkaz, pa se vraćala na posao, a kako je ispričala jednoj poznanici, mučila ju je činjenica da je posao dobila preko veze - kaže jedan od komšija.

U Ulici heroja Pinkija juče mnogi čak nisu ni čuli šta se dogodilo.

- Ovde uglavnom žive mlađi ljudi koji su se nedavno doselili i preuredili ili izgradili nove kuće. Gotovo nikoga ne poznajem, ali nisam čuo da su se svađali. Uglavnom su mirno živeli i mnogo radili - kaže starija meštanka, koja je čula da je Stanislava ponovo trudna.

Nakon tragedije, devojčica je odvedena u Centar za socijalni rad.

- Deca su nam se često igrala zajedno. Fina i mirna devojčica, a supruga i ja imali smo utisak, da su i roditelji, inače intelektualci, smerni i tihi ljudi. Ovo nas je sve šokiralo - kaže komšija iz ulice.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZAISTA NE ZNAM ŠTA SE DESILO..." Majka Stanislave, osumnjičene da je NASMRT IZBOLA SUPRUGA u šoku, komšije otkrile NOVE DETALJE

Izvor: Blic, 09.Sep.2020, 06:37

Stanislava Milkovski (41) uhapšena je juče ujutro zbog sumnje da je nožem na smrt izbola supruga Branislava (39) ispred njihove kuće u Ulici heroja Pinkija 19, u zrenjaninskom naselju Baglješ. Komšije ovog para su nakon tragedije u šoku zbog horora koji se odigrao ispred njihove kuće, a oglasila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.