Izvor: Blic, 27.Maj.2022, 19:13

"ŠTA ĆEMO DALJE NE ZNAMO, PARA ZA NOVE USEVE NEMAMO" Velika šteta na zrenjaninskim njivama posle olujnog nevremena

Olujno nevreme sa kišom, jakim vetrom i gradom poharalo je tokom predhodne noći pojedine delove opštine Zrenjanin iako su delovale sve protivgradne stanice u Česteregu, Banatskom Dvoru i Zrenjaninu. Na pojedinim usevima štete su stopostotne a komisije za procenu će tokom dana snimiti stanje na terenu i saopštiti konačne rezultate pričinjene štete.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NEPRIJATELJ" USEVA VREBA MINIMUM JOŠ MESEC DANA Evo koja područja su najviše ugrožena i gde pogađaju NAJOPASNIJE OLUJE SA GRADOM

Izvor: Blic, 27.Maj.2022

Iako su delovale sve protivgradne stanice u Česteregu, Banatskom Dvoru i Zrenjaninu, nakon olujnog nevremena sa kišom, jakim vetrom i gradom u noći između srede i četvrtka, na pojedinim usevima štete su stopostotne, a uskoro će biti saopšteni konačni rezultati pričinjene štete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.