Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2024, 17:46

SSP: Dok Vučić priča o letećim automobilima, zrenjaninska bolnica nema magnetnu rezonancu

Predsednica zrenjaninskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Sonja Pernat izjavila je danas da magnetna rezonanca u regionalnoj bolnici koju koriste stanovnici Srednjomabatskog okruga ne radi "ni u jednoj smeni", iako je prilikom njene nabavke bilo najavljeno da će početi sa korišćenjem do oktobra prošle godine.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Demanti zrenjaninske Opšte bolnice: Magnetna rezonanca radi punim kapacitetom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Apr.2024, 10:31

ZRENJANIN – Povodom tvrdnji koje su iznete u pojedinim medijima da zrenjaninska bolnica ne radi preglede magnetnom rezonancom „Ni u jednoj smeni“, ne znamo i ne razumemo cilj i razloge ovakvih optužbi i neistina upućenih prema Opštoj bolnici u Zrenjaninu, saopštili su danas iz zrenjaninske...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.