SRPSKA DELEGACIJA DONELA IZ BERLINA ČAK 20 MEDALJA: Kompanija MaxBet tradicionalno podržala naše sportiste

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 11:04

SRPSKA DELEGACIJA DONELA IZ BERLINA ČAK 20 MEDALJA: Kompanija MaxBet tradicionalno podržala naše sportiste

Podrška kompanija poput MaxBeta je od velikog značaja, jer pruža sportistima neophodnu podršku i ohrabrenje

U periodu od 17. do 26. juna 2023. godine, u Berlinu je održana Specijalna Olimpijada, a boje Srbije branilo je osamdeset dvoje sportista. Uz podršku kompanije MaxBet koja tradicionalno pomaže sportske aktivnosti osoba sa posebnim potrebama, srpski sportisti postigli su izvanredne rezultate i doneli kući ukupno 20 medalja.

Ekipa „Hendi sport" iz Zrenjanina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je deo srpske delegacije, zaslužila je posebno priznanje jer su osvojili čak 7 medalja. Ova ekipa, koja broji jedanaest članova, pokazala je izvanredno umeće i talenat i s razlogom mogu biti inspiracija svima nama.

Kompanija MaxBet, kroz svoj program podrške sportu osoba sa posebnim potrebama nastavlja da afirmiše inkluzivnost i podržava sportiste koji se suočavaju sa raznim izazovima.

Specijalna Olimpijada predstavlja izuzetnu priliku za sportiste sa posebnim potrebama da se takmiče na najvišem nivou i pokažu svoje talente i veštine. Upravo zbog toga je podrška kompanija poput MaxBeta od velikog značaja, jer pruža sportistima neophodnu podršku i ohrabrenje.

Osvajanje 20 medalja na Specijalnoj Olimpijadi u Berlinu predstavlja veliki uspeh za srpske sportiste i dokazuje njihovu posvećenost i upornost.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.