SAZNAJEMO! Kijina majka tražila od produkcije Zadruge da NE PUSTE SLOBU NA SAHRANU KIJINOG OCA!

Izvor: Svet, 01.Maj.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO! Kijina majka tražila od produkcije Zadruge da NE PUSTE SLOBU NA SAHRANU KIJINOG OCA!

Kako Svet saznaje od izvora bliskih produkciji Zadruge, majka Kije Kockar, Nadica, danas je kontaktirala ljude koji rade Zadrugu i zamolila ih da ne puste njenog i dalje zakonitog zeta u četvrtak na sahranu Kijinog oca.

“Nadica ne želi da vidi Slobu na sahrani Kristininog oca jer smatra da je on ponovo povredio njenu ćerku i to ovog puta tako da je završila u bolnici. Misli da je on okrutan čovek koji Kiju ne ceni čak ni kao osobu, a i čula je neke informacije da želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da dođe za Zrenjanin samo kako bi se video sa prijateljima i rodbinom i tako sakupio informacije iz spoljnog sveta,” kaže naš izvor.
Još nije poznato hoće li produkcija dozvoliti Slobi da ide na sahranu.
SvetSvet
The post SAZNAJEMO! Kijina majka tražila od produkcije Zadruge da NE PUSTE SLOBU NA SAHRANU KIJINOG OCA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.