Rundek završava Apoclypso turneju u Nišu i Zrenjaninu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rundek završava Apoclypso turneju u Nišu i Zrenjaninu!

Ulaznice u prodaji.

Darko Rundek i Ekipa nastupima 28. avgusta u niškoj Banovini, 29. avgusta na Danima piva u Zrenjaninu, i potom 1. septembra na bendemu Cornaro u Splitu, završavaju izuzetno uspešnu slavljeničku turneju "Apocalypso Now".

Povodom dve decenije od kultnog prvog samostalnog albuma "Apocalypso" (1997), Rundek je ponovo okupio iza sebe veliki bend nazvan Ekipa i krenuo na turneju prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leta sa ispunjenog stadiona "Tašmajdan" u Beogradu.

Pored brojnih posećenih nastupa širom bivše Jugoslavije (Arsenal Fest, Nišville, Dom sportova Zagreb, Beer Fest Beograd, Trg Slobode u Novom Sadu...), Rundek i Ekipa su od jeseni objavili i nekoliko zapaženih singlova - "Tamni jorgovan", "Crni dusi", "Barbara" i "Pješčane oluje".

Povodom kraja turneje pojavio se podvodni snimak koji pokazuje Rundeka, koji inače dobrim delom godine živi na Braču, kako roni i to u zavidnoj formi.

Ulaznica za koncert Darka Rundeka & Ekipa 28. avgusta (21:00) u "Banovini" u Nišu košta 900 dinara preko mreže Eventim, kao i u CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) u Nišu. Na dan koncerta karta je 1.200 dinara.

Pevača i gitaristu Darka Rundeka prati mnogoljudna Ekipa, u kojoj su bubnjar Silvio Bočić, kontrabasista Roko Crnić, vibrafonista i udaraljkaš Miro Manojlović, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, multiinstrumentalista Dušan Vranić Duco, i sa violinom Isabel.

KARMINA BURANA POD OTVORENIM NEBOM: Noć muzike tradicionalno na Tašmajdanu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.