Rekonstrukcija Zrenjaninske petlje

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija Zrenjaninske petlje

Zbog radova na rekonstrukciji Zrenjaninske petlje, od danas, 9.maja do 30. juna biće izmenjen režim saobraćaja na tom delu autoputu E - 75

Zbog rekonstrukcije će biti zatvoreno uključenje na autoput iz smera Novog Sada ka Beogradu i saobraćaj će biti preusmeren na raskrsnici puteva M-7 i Šajkaškog odreda, odnosno na skretanju za Šangaj, zatim starim putem do privremene veze na autoput >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ili preko Temerinske petlje.

Zatvara se i uključenje na autoput E-75 ka Subotici iz smera Novog Sada i saobraćaj će biti preusmeren preko raskrsnice ulica Partizanske i Temerinske, na Temerinsku petlju.

Saobraćaj: Obustava od Kaća do Žablja

Zatvorena desna strana autoputa od Beograda ka Šidu

Isključenje sa autoputa ka Zrenjaninu iz pravca Beograda biće zatvoreno i saobraćaj će biti preusmeren na petlji Kovilj preko naselja Šajkaš, Ðurđeva i raskrsnice kod Žablja prema Zrenjaninu.



Isključenje sa autoputa E-75 ka Zrenjaninu iz smera Subotice biće, takođe, zatvoreno i saobraćaj će biti preusmeren na isključenje na Temerinskoj petlji i dalje preko raskrsnice ulica Partizanske i Temerinske ka Zrenjaninskoj petlji.


(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekonstrukcija Zrenjaninske petlje do 30. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2011

NOVI SAD -..Zbog radova na rekonstrukciji Zrenjaninske petlje, od danas do 30. juna biće izmenjen režim saobraćaja na tom delu autoputu E - 75, najavili su " Putevi Srbije"...Zatvoreno će biti uključenje na autoput iz smera Novog Sada ka Beogradu i saobraćaj će biti preusmeren na raskrsnicu puteva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rekonstrukcija Zrenjaninske petlje

Izvor: Radio 021, 09.Maj.2011

Zbog radova na rekonstrukciji Zrenjaninske petlje, od danas do 30. juna biće izmenjen režim saobraćaja na tom delu autoputa E - 75, najavili su " Putevi Srbije".

Nastavak na Radio 021...

Rekonstrukcija Zrenjaninske petlje do 30. juna

Izvor: Glas javnosti, 10.Maj.2011, 07:21

NOVI SAD - Zbog radova na rekonstrukciji Zrenjaninske petlje, od danas do 30. juna biće izmenjen režim saobraćaja na tom delu autoputu E - 75, najavili su " Putevi Srbije"...Zatvoreno će biti uključenje na autoput iz smera Novog Sada ka Beogradu i saobraćaj će biti preusmeren na raskrsnicu puteva...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.