Izvor: N1 televizija, 05.Dec.2021, 18:51

Rakić: Država prestala da postoji kada je poslala batinaše na građane

Više političkih organizacija održalo je protest ispred Kulturnog centra Zrenjanina kako bi se, kako navode u saopštenju, usprotivili kršenju ljudskih prava, uskraćivanju slobode govora i okupljanja kao i uskraćivanju sloboda društvenog i političkog delovanja u ovom gradu. Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je na skupu da je država prestala da postoji kada je vlast poslala batinaše na građane.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rakić (DS): Država prestala da postoji kada je poslala batinaše na građane

Izvor: Danas, 05.Dec.2021

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da je država prestala da postoji kada je vlast poslala batinaše na građane koji su se pobunili zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji, kao i projekta kompanije "Rio Tinto".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.