Radijatori u Zrenjaninu topli

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 14.Feb.2011, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radijatori u Zrenjaninu topli

ZRENJANIN- Havarija na magistralnom toplovodu je posle dva dana otklonjena, tako da će radijatori u više od 8.000 domaćinstava u Zrenjaninu ponovo biti topli, izjavio je rukovodilac sektora za snabdevanje Javnog komunalnog prteuzeća "Gradska toplana" Ljubiša Samardžić.

Do pucanja cevi magistralnog toplovoda i priključaka na pet mesta došlo je u nedelju, zbog dotrajalosti.

U nedelju oko podneva radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na popravci kvara nisu bili završeni u naselju "Baglaš 79", gde je na toplovod priključeno nekoliko višespratnica. Samardžić je kazao da u "Gradskoj toplani" smatraju opravdanim ogorčenje građana zbog prekida grejanja u sred zime.

- U ovom trenutku jedino sto možemo jeste da umanjimo februarske račune, za vreme kada nije bilo daljinskog grejanja, kao i da preuzmemo sve mere da bi već po završteku grejne sezone otpočne rekonstrukcija toplovoda, kako bi sprečili havarije u narednoj grejnoj sezoni, rekao je Samardžić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.