Pucnjava u kafiću, četvoro povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2011, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u kafiću, četvoro povređenih

Tri mladića i devojka ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila jutros u tri sata ispred kafića “Kampari” u centru Žablja, mestu na putu između Novog Sada i Zrenjanina.

Osumnjičeni Miloš F. (25) iz Žablja i dalje je u bekstvu, a policija traga za njim. Kako prenosi "Blic", sumnja se da je napadač Miloš F. i dalje naoružan pošto oružje iz koga je pucano nije pronađeno na licu mesta, niti u blizini kafea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U pucnjavi su povređeni radnik obezbeđenja kafea Stevan P. (31) iz Žablja, i gosti lokala Stevana V. (22) iz Kovilja, Đorđe B. (28) iz Đurđeva i maloletna devojka.

Kako je saopštila policija, posle svađe i tuče Miloš F. je ispalio više metaka i pogodio Stevana V. u potkolenicu, Đorđa B. takođe u potkolenicu a Stevan P.

"Sva trojica se nalaze van životne opasnosti i smešteni su u Kliničkom centru. Operisani su i iz Urgetnog centra će naknadno biti prebačeni na odeljenje ortopedije", rekla je Jelena Jurišin, portparol Kliničkog centra Vojvodine, i napominje da je maloletnica odmah puštena kući s obzirom na to da je imala samo lakše povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.