Prilika za posao u Zrenjaninu

Izvor: B92, 16.Okt.2012, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilika za posao u Zrenjaninu

Zrenjanin -- U Zrenjaninu će sutra biti održan 14. Sajam zapošljavanja. Do sada je 20 poslodavaca prijavilo potrebe za prijem 215 radnika, pretežno proizvodnih zanimanja.

Iz zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanja najavljeno je da se traže radnici gotovo svih profila.

Zainteresovani za posao mogu se susreti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa predstavnicima firmi i poslodavaca, i u pisanoj formi iskazati želju za zapošljavanjem.

Na prethodnom, prolećnom, Sajmu zapošljavanja, 28 firmi je u direktnom susetu sa nezaposlenima ponudilo 212 radnih mesta , a u narednih šest meseci zaposlili su 260 radnika.

Na području Srednjobanatskog okruga je krajem avgusta bilo 18.414 nezaposlenih, a od toga u Gradu Zrenjaninu 10.253.

Ovogodišnji, jesenji, Sajam zapošljavanja, biće održan od 11 do 14 sati u hali sportova na Karađorđevom trgu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninci, traže se mesari, bravari...

Izvor: Mondo, 17.Okt.2012, 09:42

U Zrenjaninu će danas biti održan 14. Sajam zapošljvanja, za koji je, do sada, 20 poslodavaca prijavilo da im je potrebno 215 radnika, pretežno proizvodnih zanimanja...Iz zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanja (NSZ) je najavljeno da su potrebni šivači, bravari, elektoinstalateri,...

Nastavak na Mondo...

Održan Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2012

ZRENJANIN -..U Zrenjanjinu u Hali sportova danas je održan Sajam zapošljavanja na kojem je 20 poslodavaca ponudilo 215 radnih mesta, a najviše radnika traženo je za rad u proizvodnji...Sajam je organizovala Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji s Lokalnim savetom za zapošljavanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.