Pretnje čelnicima zrenjaninske Ravnopravnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje čelnicima zrenjaninske "Ravnopravnosti"

ZRENJANIN - Zrenjaninski pokret "Ravnopravnost" saopštio je danas da njegovi čelnici "trpe poslednjih nedelja pritiske finansijskih i kriminalnih moćnika zbog aktivnosti koje preduzimaju u zaštiti radnika, akcionara i javnog interesa".

"Mere koje je lokalna samouprava počela da preduzima na inicijativu pokreta 'Ravnopravnost' kako bi zaštitila javni interes u 'Šinvozu', u Pivari >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i drugim zrenjaninskim preduzećima, pojedini moćnici i njihovi partneri iz vlasti s pravom doživljavaju kao pretnju svojoj samovolji i sada vrše pritisak na čelne ljude pokreta", stoji u saopštenju te političke organizacije, koja ima odbornike u Skupštini grada.

Uz poruku da će nastaviti borbu koju su pre pet godina započeli radnici - akcionari "Jugoremedije", pokret "Ravnopravnost" najavljuje da će nastaviti i borbu za zaštitu javnog interesa grada i za oživljavanje privrede.

U saopštenju se ne navodi precizno ko je i kome uputio pretnje, a predsednik ovog pokreta je Zdravko Deurić, koji je i član Gradskog veća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.