Predstavljeni izveštaji antikorupcijskih foruma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljeni izveštaji antikorupcijskih foruma

ZRENJANIN -

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) organizovao je danas predstavljanje prvih godišnjih izveštaja o radu Lokalnih antikorupcijskih foruma za 2012. godinu.

BIRODI je inicirao izradu lokalnih planova za borbu protiv korupcije u 13 lokalnih samouprava, od kojih su u četiri stvoreni uslovi za primenu. Reč je o gradovima Zrenjanin, Niš i Kragujevac, kao i o opštini Požega.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Ovom prilikom dodeljena su i priznanja za doprinos borbi protiv korupcije pojedincima, organizacijama i medijskim kućama, koje koje su tokom 2012. godine podržavale aktivnosti Lokalnih antikorupcijskih foruma.

Među dobitnicima priznanja je i Radio-televizija Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznanje Danasu za borbu protiv korupcije

Izvor: Danas, 31.Jan.2013

List Danas dobio je juče priznanje za medijsku podršku i doprinos u borbi protiv korupcije na lokalnom nivou i radu lokalnih antikorupcijskih foruma (LAF) koje je inicirao Biro za društvena istraživanja (BIRODI). Priznanje je, pre svega, usledilo zbog pisanja dopisnice Danasa iz Niša Zorice Miladinović,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.