Predstava Od raja do beznjenice stiže u Sombor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Od raja do beznjenice" stiže u Sombor

Izvedba predstave "Od raja do beznjenice" (tekst i režija: Mr Zoran Subotički), zakazana je za utorak, 29. maj, u 20 časova, u Svečanoj sali Gradske kuće.

Predstava o dramatičnom odnosu Laze Kostića i Lenke Dunđerski nastala je krajem 2015. godine u Dvorcu Bogdana Dunđerskog, kao sastavni deo projekta "Čudesni svet Dunđerskih" i izvodi se isključivo u dvorcima, palatama i zdanjima od kulturno-istorijskog značaja.

Izvedena je više od pedeset puta u samim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dvorcima i palatama u Novom Sadu, Beogradu, Budimpešti, Pančevu, Zrenjaninu, Bečeju, Kulpinu...

Zahvaljujući KC "Laza Kostić", somborska publika će najzad biti u prilici da pogleda izvođenje ove intrigantne, emotivne i potresne storije o Lazi Kostiću i porodici Dunđerski, odnosno Lenki Dunđerski.

Pre same predstave "Od raja do beznjenice", publika će imati priliku da čuje monodramsko kazivanje Testamenta Bogdana Dunđerskog.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.