Izvor: Danas, 08.Jan.2015, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedavajući najavio ostavku

Zrenjanin - Predsedavajući zrenjaninske skupštine, socijalista Radovan Bulajić, najavio je ostavku na tu funkciju, prenose lokalni mediji. Bulajić je objasnio da ostavku podnosi zbog drugih poslovnih obaveza. Ova odluka biće aktivna za nekoliko dana, o čemu će javnost obavestiti gradski čelnici.

Bulajić je na funkciju predsednika zrenjaninske Skupštine imenovan 2012. godine, iz redova odbornika Socijalističke partije Srbije. Njegovu ostavku do sada su zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << zahtevali predstavnici opozicije, ali i građani koji su protestovali zbog postavljanja splavova proteklog leta. Pravi razlozi odlaska sa funkcije ipak nisu poznati. Protekle godine zabeležena je još jedna ostavka u redovima SPS-a, kada se sa mesta gradskog većnika zaduženog za poljoprivredu povukao Milan Repija. Ni tada nije javno iznet razlog, iako je smena usledila nakon pritužbi na rad Komisije za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta. Do izbora novog predsednika Skupštine ovu funkciju će obavljati Ljubomir Stanisavljev iz redova SPO, dosadašnji zamenik. Na narednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina, koja je najavljena za 20. januar, treba da bude izabran novi predsedavajući.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.