Predlozi na Nacrt strategije održivog razvoja u petak u Skupštini Grada

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlozi na Nacrt strategije održivog razvoja u petak u Skupštini Grada

Građani zainteresovani da javno iznesu svoje mišljenje o Nacrtu strategije održivog razvoja Novog Sada mogu to da učine u petak, 27. novembra u Plavoj sali Skupštine Grada, Žarka Zrenjanina 2a.

U toku je javna rasprava u vezi sa pomenutim nacrtom, koja se održava od 20. novembra do 4. decembra. Javna rasprava organizuje se radi prikupljanja mišljenja i sugestija građana, udruženja građana, zainteresovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pravnih lica i stručne javnosti.

Građane će u petak od 11 do 13 časova primiti predstavnici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Nacrt je dostavljen i mesnim zajednicama, u kojima građani mogu da imaju uvid u dokument i daju svoje sugestije i predloge.

Predloge je moguće dostaviti i na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Strategiju možete da preuzmete OVDE.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.