Povećan broj tužbi zbog ujeda pasa u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2010, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećan broj tužbi zbog ujeda pasa u Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Prošle godine u Zrenjaninu podneto je 15 tužbi zbog ujeda pasa lutalica i zatražena je naknada štete od ukupno oko tri miliona dinara, naveo je u svom godišnjem izveštaju javni pravobranilac grada Zrenjanina Vladimir Stoiljkovski.

Za štetu je odgovorno zrenjaninsko JKP "Čistoća i zelenilo", koje je nadležno da sprovodi Odluku o načinu držanja domaćih životinja na teritoriji opštine Zrenjanin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U postupcima se pored JKP "Čistoća i zelenilo" kao tuženi pojavljuje i Grad Zrenjanin kao osnivač tog javnog preduzeća koje obavlja delatnost od opšteg interesa, komunalnu delatnost hvatanja napuštenih domaćih životinja, konkretno pasa lutalica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Povećan broj tužbi zbog ujeda pasa lutalica

Izvor: Glas javnosti, 27.Mar.2010, 12:22

ZRENJANIN - Prošle godine u Zrenjaninu podneto je 15 tužbi zbog ujeda pasa lutalica i zatražena je naknada štete od ukupno oko tri miliona dinara, naveo je u svom godišnjem izveštaju javni pravobranilac grada Zrenjanina Vladimir Stoiljkovski...Za štetu je odgovorno zrenjaninsko JKP "Čistoća...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.