Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024, 15:27

Potpisan Ugovor za pojekat Zrenjanin - Prestonica kulture Srbije 2025. godine

Potpredsednica Vlade i ministar kulture Maja Gojković potpisala je danas sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom Ugovor za projekat Prestonica kulture Srbije 2025. godine. Gojković je čestitala gradonačelniku i svim i građanima Zrenjanina dobijanje ove prestižne titule i sticanje privilegije da 2025. godine oni, kako je rekla, predvode "reprezentaciju Srbije u oblasti kulture".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarka kulture Maja Gojković i gradonačelnik Salapura potpisali ugovor za projekat Zrenjanin – Prestonica kulture Srbije 2025. (FOTO/VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Mar.2024

ZRENJANIN – Potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković i gradonačelnik Simo Salapura potpisali su danas, u Baroknoj sali Gradske kuće, Ugovor za projekat Prestonica kulture Srbije 2025. godine. Gradonačelnik je rekao da je danas veliki dan za Zrenjanin,  za kulturu u Zrenjaninu i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.