Pošta prodaje neisporučene pošiljke - od odeće do laptopova

Izvor: B92, 20.Mar.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošta prodaje neisporučene pošiljke - od odeće do laptopova

Zrenjanin/Šabac -- Pošta Srbije oglasila je javnu prodaju robe iz "neisporučivih" pošiljki, a prodaje će biti obavljene 25. marta u Zrenjaninu i u Šapcu 3. aprila.

Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, objavila je Pošta.

Na spisku od oko 200 artikala, su obuća i odeća, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << knjige, kozmetika, tehnička i kompjuterska oprema, laptopovi, cigarete i briketi, a većina robe klasifikovana je kao polovna. Početne cene za svaku od roba na "poštanskoj rasprodaji" su od 50 do 1000 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neisporučene poštanske pošiljke na licitaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2019

Pošta Srbije oglasila je javnu prodaju robe iz "neisporučivih" pošiljki, a prodaja će biti obavljena 25. marta u Zrenjaninu...Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, objavila je Pošta...Na spisku od oko 200 artikala, su obuća i odeća,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.