Polovina Zrenjaninaca ne plaća račune

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polovina Zrenjaninaca ne plaća račune

ZRENJANIN - Na adrese 20.000 domaćinstava u Zrenjanin stigle su opomene iz Javnog komunalnog preduzeća "Direkcija za izgradnju i uređenje grada" zbog neplaćeni kominalnih računa putem Sistema objedinjene naplate (SON), u ukupnom iznosu od oko 130 miliona dinara.

Prema popisu iz 2011. godine u Zrenjaninu je bilo 44.000 domaćinstava, što znači da je u "komunalnom minusu" svako drugo domaćinstvo.

Mesečni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << račun SON-a za stan od 52 kvadratna metra je 1.370 dinara.

Uz opomene, sa pretnjom utuženja ako dug ne izmire do 25. septembra, Direkcija građanima ostavlja mogućnost da dug za komunalne usluge plate u više mesečnih rata.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Polovina Zrenjaninaca ne plaća račune

Izvor: Kurir, 17.Sep.2012

Na adrese 20.000 domaćinstava u Zrenjanin, zbog neplaćeni kominalnih računa putem Sistema objedinjene naplate, stigle opomene iz JKP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada" u ukupnom iznosu od oko 130 miliona dinara..ZRENJANIN - Na adrese 20.000 domaćinstava u Zrenjanin stigle su opomene iz Javnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.