Policija sumnjiči odbeglog muža za ubistvo

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 06.Feb.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sumnjiči odbeglog muža za ubistvo

ZRENJANIN - Pripadnici Policijske uprave u Zrenjaninu intenzivno tragaju za Branislavom Kenjićem (49) iz tog grada zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jasminu Kenjić.

Policija sumnja da je Kenjić suprugu ubio u petak u Zrenjaninu, a građani koji poseduju informacije o osumnjičenom, zamoljeni su da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Kako je objavila televizija Vojvodina u petak ujutro oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 10 sati u porodičnoj kući u Štrosmajerovoj ulici pronađena je mrtva Jasmina Kenjić (37), sa nožem zabodenim u srce, saopštio je dežurni istražni sudija Višeg suda Goran Zec.

Zrenjaninski istražni sudija je rekao da je pored noža u njenom telu, pored nje pronađen i drugi nož sa slomljenim sečivom.

Sudija Zec je, posle uviđaja, naredio pretres advokatske kancelarije Branislava Kenjića, muža ubijene, kao i stana njegove majke i izdao nalog za obdukciju tela ubijene.

Ubijena Jasmina jedno vreme je radila u zrenjaninskom sudu kao pripravnica, a pomagala je u radu suprugu advokatu u njegovoj kancelariji.

Motivi i druge okolnosti ubistva nisu saopšteni. Istraga je u toku.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.